Multifunctioneel centrum     ‘De Binding’
 


BB Systems

 

Over het gebouw

In het gebouw van het voormalige zwembad Atlantis zijn de activiteiten van het voormalige dorpshuis de Snikke ondergebracht. Ook de bibliotheek heeft er zijn intrek genomen. Het multifunctionele centrum is volledig verbouwd en een aanwinst voor de omgeving.

Project

 

BB Systems heeft voor het multifunctioneel centrum in de grote zaal, die op te delen is in twee zalen, een multiroom geluidsinstallatie geïnstalleerd. Hier is gekozen voor inbouwluidsprekers in combinatie met inbouw subwoofers. De installatie is uitgerust met diverse ( ook draadloze ) microfoons en afspeelapparatuur zoals mp3, usb, sd, cd en een tuner. Door handige  besturing kan de installatie goed bediend worden. 

Ook hebben we een beamer met besturing en een groot projectiescherm voor presentaties geïnstalleerd. Hiervoor hebben we gekozen voor een Panasonic  4500 ANSI lumen beamer. Qua besturing is er een Neets Echo paneel toegepast waarmee de beamer en het projectiescherm eenvoudig bediend kunnen worden. Naast deze audiovisuele installatie hebben we ook de bar voorzien van geluidsapparatuur. Daarnaast worden de systemen jaarlijks gecontroleerd en waar nodig aangepast op de huidige techniek.

In opdracht van de De Kompanjie ( werkorganisatie gemeenten Pekela en Veendam ) en Dijk & Wijk Installatiegroep heeft BB Systems dit project uitgevoerd.

 

 

19 het atelier

Locatie: Oude Pekela
Oplevering: 2014

Van leeg zwembad tot bruisend dorpshart 
In het Groningse dorp Oude Pekela is in het voormalige zwembad ‘Atlantis’ het nieuwe Multifunctioneel Centrum gerealiseerd. Het gebouw van ruim 1700 m2, bevat een multifunctionele grote zaal die op te delen is in twee delen, de bibliotheek, een centrale keuken met een bar en leescafé, een biljartruimte, vergaderruimten voor multifunctioneel gebruik en kantoorruimten voor welzijnsorganisaties. Door de koppeling met de naastgelegen bestaande sporthal is het mogelijk om ook grote evenementen in het multifunctionele centrum te houden. In totaal zijn er 20 gebruikersgroepen in het Multifunctioneel Centrum. Door de verschillende groottes, soorten en typen ruimten die er in het gebouw te vinden zijn, vindt iedere gebruikersgroep zijn eigen plek. Door deze samenvoeging van dorpshuis, bibliotheek, kantoren voor welzijnsorganisaties en sporthal is het mogelijk om optimaal met elkaar te kunnen samenwerken en gebruik te maken van elkaars voorzieningen, het hart van het dorp.

www.19hetatelier.nl

 

Opbellen